Welcome to our website!
tala_fuaiupu

Fa'avasegaga paipa u'amea fa'a'ele'ele fa'atatau i so'oga

Fa'avasegapaipa u'amea ductilefaʻavae i luga o soʻoga e pei ona taua i lalo:

1. T-Type push-on Sootaga

T-Type soofaatasi paipa uʻamea ductile faʻaaogaina socket-spigot soʻotaga ma paʻu mama faʻamaufaʻailoga faʻatasi ai ma se faʻafesoʻotaʻi fetuutuunai, faatasi ai ma se taunuuga o le faigofie faapipiiina paipa & fausiaina, ma i se faaopoopoga, o se itu faapitoa o le deflection ua aumaia ai se tulaga maualuga e avea ai ma se ta'ita'i o lo'o iai nei ma fa'aoga lautele i ituaiga uma o paipa u'amea.

 

2. STD Soofaatasi

I le avea ai o se ramification o le T sooga, e le gata o le STD soofaatasi e tutusa lelei ma le T sooga, ae o loʻo i ai se uiga mataʻina o le faʻamaufaʻailoga malosi i lalo o le mamafa maualuga, lea e sili atu i tagata faʻatau pe a oʻo i le maualuga o le mamafa i le taimi o le faʻasologa o paipa.

 

3. Sootaga Soofaatasi

O sooga faʻapipiʻi e aofia ai le l-ituaiga o le anti-slip soʻotaga (S type), Il-ituaiga o le tagata lava ia taula faʻapipiʻi anti-slip sooga (Tituaiga T & STD ituaiga), IIl-ituaiga o vaega vaega anti-slip sooga (T ituaiga & STD ituaiga), ma isi. E ese mai i le tele o le lelei o le sooga T, o loʻo i ai pea i le anti-slip sooga se tulaga mataʻina o le puipuia o le toso i fafo o paipa, lea e talafeagai mo paipa ma se maualuga maualuga o le tuʻuina atu o vai e pei o, puipuiga o le afi, maualuga. - o fale maualuluga, ma nisi o paipa e faigofie ona maseesee e lē o avanoa e fa'apipi'i ai le fa'amau talu ai o le pi'o e na'o le paipa po'o le fa'afeagai ma le fa'afaigofieina o le pa'u o le eleele.

 

图片1

图片2

 

 


Taimi meli: Feb-18-2021