Welcome to our website!
tala_fuaiupu

Fa'atonuga Fa'apipi'i Mo Feso'ota'iga Ma'a'a & Fetuuna'i

  1. Faʻapipiʻi le kesi i totonu o le taga kesi.Oomi le kesi i le li'o atoa ina ia mautinoa o lo'o nofo atoatoa i totonu o le taga kesi.AUA LE LUBRICIA LE KASI.

图片1

2. Fa'aofi se fa'amau i totonu o le fale e tatala ai le fale ma le pito i lalo o le fale, ma fa'amau se nati i luga o le fa'amau (e tatau ona fa'afefete le nati i le pito o le fa'amau) e fa'ataga ai le fa'aaliga "swing-over".

图片2

3. Fa'apipi'i le fale i fafo i le paipa e ala i le fa'atotonugalemu o le kola o lo'o i totonu o le pu.Ina ia siaki mo le fetaui lelei, fa'ase'e le fale o fafo i tua ma luma a'o tulei i lalo.O se fale e tu'u lelei i fafo e mafai ona si'itia na'o sina vaega i so'o se itu.

3a.Fa'ata'amilo le fale pito i lalo fa'ata'amilo i le paipa, a'o fa'amauina le fale o fafo ina ia mautinoa o lo'o nofo lelei le kola o lo'o maua i totonu o le pu.

图片3

4. Fa'aofi le isi fa'amau fa'amau i totonu o le fale ma le pito i lalo.Fa'apipi'i le nati e fufusi tamatamai lima.

图片4

5. Fa'amau fa'atasi nati i le tau fa'atatau o le torque e 20ft-Ibs/27.1-N*m e fa'amautinoa ai le fa'apipi'i lelei o kesi.FAAMANATU: Ina ia 'alofia le soona fa'amauina o nati, fa'aoga se fa'amalo e 8 inisi/200 mm le maualuga.AUA LE fa'amamaluina nati.

图片5

6. O le fale o fafo, latalata i le gasket, e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi uʻamea-i-mea ma le paipa.E le gata i lea, o loʻo faʻamoemoeina se vaʻa laʻititi i le va o le fale fafo ma le fale pito i lalo.

图片6

Fa'aeteete

E manaʻomia le faʻaogaina lelei o faʻamau e maua ai faʻatinoga faʻapitoa.

-O le fa'aosoina o fa'amau e mafai ona fa'aleagaina ai le fa'amau ma/po'o le lafo lea e ono mafai ai ona vavae'ese so'o fa'atasi.

-I lalo o le tosoina o fa'amau e mafai ona i'u ai i le fa'aitiitia o le malosi o le taofiofia o le mamafa, fa'aletonu o le uta i lalo o le pi'o, le leaka fa'atasi ma le vavae'esega fa'atasi o paipa.O le tuueseeseina o sooga paipa e ono i'u ai i le faaleagaina tele o meatotino ma se manu'a tuga.


Taimi meli: Iul-12-2021