Welcome to our website!
tala_fuaiupu

TYTON JOINT PIPE FAATONUAGA (1)

  1. E tatau ona aveese uma mea mai fafo i totonu o le socket, e pei o le palapala, oneone, afu, iliili, pebbles, lapisi, mea fa'aisa, ma isi. E tatau ona siaki lelei le nofoa kesi ina ia mautinoa e mama.O mea mai fafo o lo'o i totonu o le nofoa pa'u e ono mafua ai le liki.Aua le lubricated totonu o le logo.
  2. E tatau ona solo mama le kesi i se ie mama, fa'apipi'i, ona tu'u lea i totonu o le fa'amau ma le pito o le matauila lapotopoto e ulu muamua.O le fa'apipi'iina o le kesi i totonu o le fa'aofiina muamua o le a faafaigofie ai ona fa'anofo fa'atasi le mulivae o le kasa i tafatafa o le nofoa fa'amau.Laiti laiti e mana'omia na'o le tasi le matasele.Faatasi ai ma lapopoa tetele o le a fesoasoani le faʻaogaina o le kesi i le 12 i le itula ma le 6 i le tulaga o le itula.Pe a fa'apipi'i le paipa TYTON JOINT i le tau malulu, o kasi, a'o le'i fa'aogaina, e tatau ona fa'atumauina i le vevela e le itiiti ifo i le 40'F i auala talafeagai, pei o le teuina i totonu o se nofoaga vevela po'o le fa'atofuina i totonu o se tane vai mafanafana.Afai e teu le gaskets i le vai mafanafana, e tatau ona faʻamago aʻo leʻi tuʻuina i totonu o le paipa paipa.
  3. E mafai ona faafaigofieina le nofoa o le pa'u e ala i le fe'ai o le kesi i luga o le tasi pe lua itu e faalagolago i le lapopo'a ona oomi lea o le pupu'u po'o le oso i fafo.
  4. O le pito i totonu o le mulivae taofi e le tatau ona alu a'e mai le lopa taofi o le faavae.
  5. O se ata manifinifi o paipa sooga lubricant e tatau ona faʻaoga i totonu o le gasket lea o le a faʻafesoʻotaʻi ma le pito manino o le paipa.

Taimi meli: Iuni-22-2021